Terrarium nedir?

Terrarium farklı iklimlerden bitkileri kendi iklimimizde yetiştirebileceğimiz bir ekosistemdir. Yoğun ışığa ve sık sulamaya ihtiyaç olmadığından çok trend.

Terrarium farklı iklimlerden bitkileri kendi iklimimizde yetiştirebileceğimiz bir ekosistemdir. Yoğun ışığa ve sık sulamaya ihtiyaç olmadığından çok trend. Açık, yarı açık ya da küçük bir penceresi olan cam faunuslarda düzenleme yapılabiliyor. Küçük taş, toprak ve yosunlar ile süslendiğinde orta sehpada veya kütüphane raflarında kitapların yanında, cam önündeveya yatak odanızda dekoratif olarak mükemmel duruyorlar.

Umpa mimari tasarım olarak konusunda uzman iç mimarlarımız ile ile Sinpaş projelerinin iç dekorasyon, mimari tasarım, restorasyon, dekorasyon çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Özellikle İstanbul Sancaktepe, İstanbul Sancaktepe Samandıra, İstanbul Sancaktepe Yenidoğan, İstanbul Sancaktepe Sarıgazi, İstanbul Çekmeköy, İstanbul Ümraniye bölgelerinde yer alan Sinpaş Aqua City 2010, Sinpaş Lagün, Sinpaş Ege Boyu, Sinpaş Aydos Country, Sinpaş Kelebekia projelerinde bir çok evin iç dekorasyonunu ve mimari tasarımını gerçekleştirdik. 

UMPA MİMARİ TASARIM Terrarium nedir? UMPA MİMARİ TASARIM,Terrarium, farklı, iklimlerden, bitkileri, kendi, iklimimizde, yetiştirebileceğimiz, bir, ekosistemdir,Yoğun, ışığa, ve, sık, sulamaya, ihtiyaç, olmadığından, çok, trend, Terrarium, farklı, iklimlerden, bitkileri, kendi, iklimimizde, yetiştirebileceğimiz, bir, ekosistemdir, Yoğun, ışığa, ve, sık, sulama UMPA MİMARİ TASARIM Terrarium farklı iklimlerden bitkileri kendi iklimimizde yetiştirebileceğimiz bir ekosistemdir. Yoğun ışığa ve sık sulamaya ihtiyaç olmadığından çok trend. Terrarium farklı iklimlerden bitkileri kendi iklimimizde yetiştirebileceğimiz bir ekosistemdir Yoğun ışığa ve sık sulama