Tekstiller, aksesuarlar ve aydınlatma ürünlerinde yeni trendler...

El yapımı ve pastel tonlardaki aydınlatmaları 2018’de görmeye devam edeceğiz. 2018 aydınlatma trendlerinde figürler ve el yapımı aydınlatmalar dikkat çekecek.

El yapımı ve pastel tonlardaki aydınlatmaları 2018’de görmeye devam edeceğiz. 2018 aydınlatma trendlerinde figürler ve el yapımı aydınlatmalar dikkat çekecek. Bu aydınlatmalar, bazen tam bir odak noktası olurken, bazen de mekanın içinde kaybolan bir detay olabilecek. Cam, porselen ve metal aydınlatmalar farklı tasarım yorumlarıyla iç dekorsayonlarda dikkat çekecek. Mermer ile tasarlanmış sarkıt aydınlatmalar ve abajurlar da mekanlara şıklık katacak.

 

Pirinç ve deri birleşimleri hem ev aksesuarlarında hem de günlük yaşamımızda kullandığımız moda unsurlarını etkisi altına alacak. En basit ürünler bile deri ve dikiş detayları ile farklılaşarak özel bir hale gelebilecek. Deri yüzeylerde doku farklılıkları da dikkat çekecek ayrıca farklı baskı yöntemleri sayesinde istenilen tüm desenler derinin üzerine basılabilecek. Mobilyaların dışında, duvar yüzeylerinde ve panel kaplamalarda sıklıkla tercih edilecek.

Tablolar kadar etkileyici olan duvar panosu şeklinde duvar kağıtları, mobilyalarla kombin şekilde kullanılarak mekanlarda yeni odak noktaları oluşturacak.

Umpa mimari tasarım olarak konusunda uzman iç mimarlarımız ile iç mimari ve dekorasyon trendlerini takip ederek müşteri beklentileri ile harmanlayarak hayata geçiriyoruz. Sinpaş projelerinin iç dekorasyon, mimari tasarım, restorasyon, dekorasyon çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Özellikle İstanbul Sancaktepe, İstanbul Sancaktepe Samandıra, İstanbul Sancaktepe Yenidoğan, İstanbul Sancaktepe Sarıgazi, İstanbul Çekmeköy, İstanbul Ümraniye bölgelerinde yer alan Sinpaş Aqua City 2010, Sinpaş Lagün, Sinpaş Ege Boyu, Sinpaş Aydos Country, Sinpaş Kelebekia projelerinde bir çok evin iç dekorasyonunu ve mimari tasarımını gerçekleştirdik. 

UMPA MİMARİ TASARIM Tekstiller, aksesuarlar ve aydınlatma ürünlerinde yeni trendler... UMPA MİMARİ TASARIM,El, yapımı, ve, pastel, tonlardaki, aydınlatmaları, 2018de, görmeye, devam, edeceğiz,2018, aydınlatma, trendlerinde, figürler, ve, el, yapımı, aydınlatmalar, dikkat, çekecek, El, yapımı, ve, pastel, tonlardaki, aydınlatmaları, 2018&rsquode, görmeye, devam, edeceğiz, 2018, aydınlatma, trendlerinde, fig UMPA MİMARİ TASARIM El yapımı ve pastel tonlardaki aydınlatmaları 2018’de görmeye devam edeceğiz. 2018 aydınlatma trendlerinde figürler ve el yapımı aydınlatmalar dikkat çekecek. El yapımı ve pastel tonlardaki aydınlatmaları 2018’de görmeye devam edeceğiz 2018 aydınlatma trendlerinde fig