Sinpaş Yapı

Sinpaş Yapı, Türkiye’nin en köklü inşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından biri olarak, tam 43 yıldır doğayla ve çevreyle barışık, bulunduğu bölgeye değer katan nitelikli yaşam alanları ve iş dünyasına artı değer katan ticari gayrimenkul projeleri geliştirmektedir.

SinpaÅŸ Yapı, Türkiye’nin en köklü inÅŸaat ve gayrimenkul kuruluÅŸlarından biri olarak, tam 43 yıldır doÄŸayla ve çevreyle barışık, bulunduÄŸu bölgeye deÄŸer katan nitelikli yaÅŸam alanları ve iÅŸ dünyasına artı deÄŸer katan ticari gayrimenkul projeleri geliÅŸtirmektedir.

1974 yılında Ankara’da kurulan, 1986 yılında faaliyetlerini geliÅŸtirmek üzere Genel Müdürlüğü’nü Ankara’dan Ä°stanbul’a taşıyan SinpaÅŸ, bugüne kadar yaklaşık 80 binin üzerindeki kiÅŸiyi konut sahibi yapmıştır.

SinpaÅŸ Yapı, son 10 yılda, yıllık ortalama % 30 aralığında büyüme saÄŸlayarak sektör ortalamasının çok üzerine çıkmış, sürdürülebilir büyüme felsefesiyle istikrarlı bir büyüme grafiÄŸi çizmiÅŸtir.

SinpaÅŸ Yapı, geliÅŸtirdiÄŸi tüm projelerinde, çocuklarımıza güzel yarınlar bırakmak amacıyla, çevreyle barışık, mavi ve yeÅŸille iç içe doÄŸal yaÅŸam alanları sunar.

SinpaÅŸ Yapı’nın geliÅŸtirdiÄŸi projelerin her birinde mavinin ve yeÅŸilin farklı tonları öne çıkarken, her proje konsepti, mimarisi, peyzajı ve sosyal olanaklarıyla ayrı bir biçimde yorumlanmıştır. Her proje kendine özgü konseptle ve konum itibariyle bulunduÄŸu bölgeye uygun olarak geliÅŸtirilmektedir.

SinpaÅŸ Yapı’nın geliÅŸtirdiÄŸi tüm projeler hızla deÄŸer kazanır. SinpaÅŸ Yapı sadece kendi projelerine deÄŸil, bulunduÄŸu çevreye de deÄŸer katar. Proje geliÅŸtirdiÄŸi lokasyonlarda öncülüğü üstlenirken, bölgenin geliÅŸiminin ve deÄŸerinin artmasına da katkı saÄŸlar.

SinpaÅŸ Yapı’nın bugüne kadar geliÅŸtirdiÄŸi Koru Konutları, BoÄŸaziçi Malikaneleri, Serakent, Pasha Yalı, Sealybria, Marenegro, Ä°stanbul Palace, Aqua City, Aqua Manors, Central Life, BoÄŸaztepe, Kelebekia Premium, Kelebekia, Flatofis, Deposite AVM, Ä°ÅŸ Modern Ticaret ve Lojistik Merkezi gibi pek çok projesi, konut alıcılarının, iÅŸ dünyasının ve yatırımcıların büyük ilgisini çekmiÅŸ, satışları veya kiralamaları kısa sürede tamamlanmıştır.

Umpa mimari tasarım olarak konusunda uzman iç mimarlarımız ile ile SinpaÅŸ projelerinin iç dekorasyon, mimari tasarım, restorasyon, dekorasyon çalışmalarını gerçekleÅŸtiriyoruz. Özellikle Ä°stanbul Sancaktepe, Ä°stanbul Sancaktepe Samandıra, Ä°stanbul Sancaktepe YenidoÄŸan, Ä°stanbul Sancaktepe Sarıgazi, Ä°stanbul Çekmeköy, Ä°stanbul Ümraniye bölgelerinde yer alan SinpaÅŸ Aqua City 2010, SinpaÅŸ Lagün, SinpaÅŸ Ege Boyu, SinpaÅŸ Aydos Country, SinpaÅŸ Kelebekia projelerinde bir çok evin iç dekorasyonunu ve mimari tasarımını gerçekleÅŸtirdik. 

UMPA MİMARİ TASARIM Sinpaş Yapı UMPA MİMARİ TASARIM,Sinpaş, Yapı, Türkiyenin, en, köklü, inşaat, ve, gayrimenkul, kuruluşlarından, biri, olarak, tam, 43, yıldır, doğayla, ve, çevreyle, barışık, bulunduğu, bölgeye, değer, katan, nitelikli, yaşam, alanları, ve, iş, dünyasına, artı, değer, katan, ticari, gayrimenkul, projeleri, geliştirmektedir,Sinpaş, Y UMPA MİMARİ TASARIM Sinpaş Yapı, Türkiye’nin en köklü inşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından biri olarak, tam 43 yıldır doğayla ve çevreyle barışık, bulunduğu bölgeye değer katan nitelikli yaşam alanları ve iş dünyasına artı değer katan ticari gayrimenkul projeleri geliştirmektedir. Sinpaş Y