Sinpaş KELEBEKIA

1972 yılında Edward Lorenz tarafından öne sürülen teoriye göre; "Afrika'da kanat çırpan bir kelebek, Amerika'da fırtına yaratır".

1972 yılında Edward Lorenz tarafından öne sürülen teoriye göre; "Afrika'da kanat çırpan bir kelebek, Amerika'da fırtına yaratır". Her şey, birbirine etki eder zincirleme olarak ve hayatı var eden bu döngüdür. İnsan hayatının ne kadar hassas dengeler üzerine kurulu olduğunu; minik bir kartopunun nasıl bir çığa dönüşebileceğini, hayatımızda önemsiz görünen her şeyin aslında hayatımızın akışını etkilediğini anlatır.

İşte buradan yola çıkarak Sinpaş Kelebekia projesi “Bir kelebek kanat çırpar ve hayat renklenir” diyor.

Sinpaş Kelebekia projesiyle artık şehrin kalabalığını ve gürültüsünü geride bırakabilirsiniz. Güne her gün eşi benzeri olmayan görmeye alışık olmadığınız 4000 m2 Kelebek şeklinde göl manzarasına bakarak uyanabilirsiniz. Kendi kendini temizleyebilen bu doğal göl çevresindeki çeşit çeşit çiçekler ve bitkilerden oluşan özel peyzajıyla ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Sinpaş Kelebekia projesinde yer alan sosyal donatılar bununla da kalmıyor; Yarı Açık Yüzme Havuzu, Çocuk Yüzme Havuzu, Güneşlenme Terasları, Vitamin Bar, Sauna, Fitness, Wellness Center, Cafe, Tenis Kortları, Yürüyüş ve Koşu Parkurları, Street Ball, Tırtıl Çocuk Kulübü ile taşındığınız gün itibariyle hayatınızın döngüsünü değiştirebilir, ayrıcalıklarla dolu bir hayata merhaba diyebilirsiniz.

Umpa mimari tasarım olarak konusunda uzman iç mimarlarımız ile ile Sinpaş projelerinin iç dekorasyon, mimari tasarım, restorasyon, dekorasyon çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Özellikle İstanbul Sancaktepe, İstanbul Sancaktepe Samandıra, İstanbul Sancaktepe Yenidoğan, İstanbul Sancaktepe Sarıgazi, İstanbul Çekmeköy, İstanbul Ümraniye bölgelerinde yer alan Sinpaş Aqua City 2010, Sinpaş Lagün, Sinpaş Ege Boyu, Sinpaş Aydos Country, Sinpaş Kelebekia projelerinde bir çok evin iç dekorasyonunu ve mimari tasarımını gerçekleştirdik. 

UMPA MİMARİ TASARIM Sinpaş KELEBEKIA UMPA MİMARİ TASARIM,1972, yılında, Edward, Lorenz, tarafından, öne, sürülen, teoriye, göre, "Afrika'da, kanat, çırpan, bir, kelebek, Amerika'da, fırtına, yaratır",1972, yılında, Edward, Lorenz, tarafından, öne, sürülen, teoriye, göre, Afrika'da, kanat, çırpan, bir, kelebek, Amerika'da, fırtına UMPA MİMARİ TASARIM 1972 yılında Edward Lorenz tarafından öne sürülen teoriye göre; "Afrika'da kanat çırpan bir kelebek, Amerika'da fırtına yaratır". 1972 yılında Edward Lorenz tarafından öne sürülen teoriye göre; Afrika'da kanat çırpan bir kelebek Amerika'da fırtına