Sinpaş Ege Boyu

İstanbul’un hızla gelişen merkezlerinden Sancaktepe’de konumlanan EgeBoyu, konut sahiplerine şehrin ortasında lavantalardan oluşan yeşil bir Ege karması sunuyor.

İstanbul’un hızla gelişen merkezlerinden Sancaktepe’de konumlanan EgeBoyu, konut sahiplerine şehrin ortasında lavantalardan oluşan yeşil bir Ege karması sunuyor. Sinpaş Gyo’nun prestijli projelerinden Lagün’ün yanı başında konumlanan EgeBoyu, Sinpaş’ın özgün konsept anlayışının etkileyici bir ürünü olarak hayat buldu. Ege’nin adım atmaz sarıp sarmalayan ruhunu hissettiren bu özel proje, peyzajıyla da dikkat çekiyor.

Umpa mimari tasarım olarak konusunda uzman iç mimarlarımız ile ile Sinpaş projelerinin iç dekorasyon, mimari tasarım, restorasyon, dekorasyon çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Özellikle İstanbul Sancaktepe, İstanbul Sancaktepe Samandıra, İstanbul Sancaktepe Yenidoğan, İstanbul Sancaktepe Sarıgazi, İstanbul Çekmeköy, İstanbul Ümraniye bölgelerinde yer alan Sinpaş Aqua City 2010, Sinpaş Lagün, Sinpaş Ege Boyu, Sinpaş Aydos Country, Sinpaş Kelebekia projelerinde bir çok evin iç dekorasyonunu ve mimari tasarımını gerçekleştirdik. 

UMPA MİMARİ TASARIM Sinpaş Ege Boyu UMPA MİMARİ TASARIM,İstanbulun, hızla, gelişen, merkezlerinden, Sancaktepede, konumlanan, EgeBoyu, konut, sahiplerine, şehrin, ortasında, lavantalardan, oluşan, yeşil, bir, Ege, karması, sunuyor, İstanbul&rsquoun, hızla, gelişen, merkezlerinden, Sancaktepe&rsquode, konumlanan, EgeBoyu, konut, sahiplerine, şehrin, ortasında UMPA MİMARİ TASARIM İstanbul’un hızla gelişen merkezlerinden Sancaktepe’de konumlanan EgeBoyu, konut sahiplerine şehrin ortasında lavantalardan oluşan yeşil bir Ege karması sunuyor. İstanbul’un hızla gelişen merkezlerinden Sancaktepe’de konumlanan EgeBoyu konut sahiplerine şehrin ortasında