Mutfaklar ve banyolar yeni kimlikler kazanıyor…

Yeni sezonda mutfaklarda cam kullanımına sıklıkla yer verilecek yoğun kullanılacak olan cam kapakların bir avantajı da hem açık renklerle hem de koyu renklerle uyum sağlayabilir olması.

Yeni sezonda mutfaklarda cam kullanımına sıklıkla yer verilecek yoğun kullanılacak olan cam kapakların bir avantajı da hem açık renklerle hem de koyu renklerle uyum sağlayabilir olması. Bu durum aynı zamanda cam yüzeyli ankastrelerle de bütünlük içinde olacak Bununla beraber mutfaklar mutfak gibi görünmeyecek mutfakları yavaş yavaş evlerin yaşam alanlarındaki mobilyaların estetiği ve malzemelerin dokularıyla yarışacak halde görebileceğiz. Alışılagelmiş mutfak görüntüsü ortadan kalkacak trendlerin ve fonksiyonel detayların 2018’de sürekli göz önünde olacak.

Mutfaklarda yeni sezonda endüstriyel stil etkisini artırırken, iddialı renkler, farklı tip malzemeler, eskitme ve parlak unsular bir arada kullanılabilecek. Modern tarzdaki mutfaklarda kulpsuz kapakları, parlak yerine daha mat bitişleri, keskin ve net hatları görmeye devam edeceğiz.

 

Banyo hacimleri ise teknolojik ürünler sayesinde, çok fonksiyonlu kullanıma açık hale gelecek. Banyolar, sadece soğuk görünümlü ıslak hacim öğelerinden öte, daha sıcak bir etki oluşturacak ahşap kaplamalar, duvar kağıtları gibi malzemeler, şık ve kullanım kolaylığına sahip armatürler, sessiz gömme rezervuarlar, aplikler ve gizli ışıklarla sağlanabilecek gözü yormayan doğru aydınlatmalar kullanılarak daha konforlu yaşam alanlarına dönüştürülebilecek.

UMPA MİMARİ TASARIM Mutfaklar ve banyolar yeni kimlikler kazanıyor… UMPA MİMARİ TASARIM,Yeni, sezonda, mutfaklarda, cam, kullanımına, sıklıkla, yer, verilecek, yoğun, kullanılacak, olan, cam, kapakların, bir, avantajı, da, hem, açık, renklerle, hem, de, koyu, renklerle, uyum, sağlayabilir, olması,Yeni, sezonda, mutfaklarda, cam, kullanımına, sıklıkla, yer, verilecek, yoğun, kullanılacak, olan, cam, kapa UMPA MİMARİ TASARIM Yeni sezonda mutfaklarda cam kullanımına sıklıkla yer verilecek yoğun kullanılacak olan cam kapakların bir avantajı da hem açık renklerle hem de koyu renklerle uyum sağlayabilir olması. Yeni sezonda mutfaklarda cam kullanımına sıklıkla yer verilecek yoğun kullanılacak olan cam kapa