Küçük evlere dekorasyon önerileri

Küçük bir eviniz olduğuna göre esneksiniz, fazlalıklarla hayatınıza yük yapmıyorsunuz. Bu durumda mobilyalarınız da bir o kadar pratik olmalı.

Küçük bir eviniz olduğuna göre esneksiniz, fazlalıklarla hayatınıza yük yapmıyorsunuz. Bu durumda mobilyalarınız da bir o kadar pratik olmalı. Parçalara ayrılan modüler tasarımlar, hafif malzemeler ideal olabilir. Metrekare küçük olduğu için hem şık hem fonksiyonel seçimler yapılmalı. Çok amaçlı dolaplar, raflı yatak başlıkları, sandıklı yataklar, koltuk altına girerek yer kaplamayan sehpalar çok kullanışlı olabilir.

Örneğin oturma alanında mekanı duvardan duvara dolduracak fit, desensiz ve düz ayaklı bir koltuk modeli uygun olacaktır. Renkler sade olmalı. Desenli ve iki renkli kumaşlar, ortamı her zaman kalabalık gösterir. Renkleri koltuğun genişliğiyle aynı ölçüde kullanacağın halıda kullanabilirsiniz. Eşyalardan küçük ebatlarda, ortada kalan halılar zemini daraltır.

Koltuğunuzla kontrast renkte bir sehpa samimi ve yaşam dolu bir alan yaratmanıza yardımcı olur.

Umpa mimari tasarım olarak konusunda uzman iç mimarlarımız ile ile Sinpaş projelerinin iç dekorasyon, mimari tasarım, restorasyon, dekorasyon çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Özellikle İstanbul Sancaktepe, İstanbul Sancaktepe Samandıra, İstanbul Sancaktepe Yenidoğan, İstanbul Sancaktepe Sarıgazi, İstanbul Çekmeköy, İstanbul Ümraniye bölgelerinde yer alan Sinpaş Aqua City 2010, Sinpaş Lagün, Sinpaş Ege Boyu, Sinpaş Aydos Country, Sinpaş Kelebekia projelerinde bir çok evin iç dekorasyonunu ve mimari tasarımını gerçekleştirdik. 

UMPA MİMARİ TASARIM Küçük evlere dekorasyon önerileri UMPA MİMARİ TASARIM,Küçük, bir, eviniz, olduğuna, göre, esneksiniz, fazlalıklarla, hayatınıza, yük, yapmıyorsunuz,Bu, durumda, mobilyalarınız, da, bir, o, kadar, pratik, olmalı,Küçük, bir, eviniz, olduğuna, göre, esneksiniz, fazlalıklarla, hayatınıza, yük, yapmıyorsunuz, Bu, durumda, mobilyalarınız UMPA MİMARİ TASARIM Küçük bir eviniz olduğuna göre esneksiniz, fazlalıklarla hayatınıza yük yapmıyorsunuz. Bu durumda mobilyalarınız da bir o kadar pratik olmalı. Küçük bir eviniz olduğuna göre esneksiniz fazlalıklarla hayatınıza yük yapmıyorsunuz Bu durumda mobilyalarınız