İç Dekorasyonun Önemi

Evinizi özelleştirmek, farklılaştırmak, kişiselleştirmek istediğinizde ise ev dekorasyon fikirlerine ihtiyacınız olacak.

Evinizi özelleştirmek, farklılaştırmak, kişiselleştirmek istediğinizde ise ev dekorasyon fikirlerine ihtiyacınız olacak. Umpa Mimari Tasarım bu konuda yetkin ve uzman iç mimar kadrosuyla hizmet vermektedir. Siz de ya Umpa Mimari Tasarım gibi bir firmadan profesyonel destek alabilir ve evinizi farklılaştırabilirsiniz.

 Bu konuda bir kaç tüyo vermemiz gerekirse herşeyden önce mimari ve iç mimari öğeleri bir arada barındırarak dekorasyonunuzu kişiselleştirin.

 Işıklandırma bu konuda önemli. . Hem doğal ışık hem de yapay aydınlatma dekoratif detaylarda önemlidir. Büyük camları tercih edebilirsiniz ki evinize güneş girebilsin ve enerjisini değiştirsin.

 Zemin döşemesi dekorasyon unsurları arasında önemli bir paya sahiptir, zevkinize göre ahşap, fayans ya da karo zemin tercih edebilirsiniz.

Tavan tasarımı, her oda ve her ev için mevcut alana bağlı olarak değişir. İsterseniz minimal, isterseniz rustik ya da klasik… Tepsi tavan, damla tavan ya da zevkinize uyacak geniş yelpazeden seçeceğiniz tavan modelleri evinize hareket kazandıracak ve fark yaratacaktır.

Özel tasarlanmış mobilyalardan, bilinçli aydınlatmaya dek detayları hesaplanmış,  simetri, uyum ve işlevsellik arasında kurulan dengeyi her odasında hissettiren ev dekorasyonlarında; kullanılan malzemeler kadar, renkler, form ve tarzlar da önemlidir.

Ev dekorasyonunda yaşam alanınızın en büyük kısmını kaplayan oturma odası, rahat, şık ve modern olmalı. Minimal tarz tercih edildiğinde konforu yakalamak daha kolaylaşıyor.

Renklerde; sofistike, şık ve canlı renkleri tercih edebileceğiniz gibi siyah ve beyazı da canlı renkleri nötralize etmek için kullanabilirsiniz.

UMPA MİMARİ TASARIM İç Dekorasyonun Önemi UMPA MİMARİ TASARIM,Evinizi, özelleştirmek, farklılaştırmak, kişiselleştirmek, istediğinizde, ise, ev, dekorasyon, fikirlerine, ihtiyacınız, olacak, Evinizi, özelleştirmek, farklılaştırmak, kişiselleştirmek, istediğinizde, ise, ev, dekorasyon, fikirlerine, ihtiyacınız, olacak, Umpa, Mimari, Tasarım, bu, konuda, yetki UMPA MİMARİ TASARIM Evinizi özelleştirmek, farklılaştırmak, kişiselleştirmek istediğinizde ise ev dekorasyon fikirlerine ihtiyacınız olacak. Evinizi özelleştirmek farklılaştırmak kişiselleştirmek istediğinizde ise ev dekorasyon fikirlerine ihtiyacınız olacak Umpa Mimari Tasarım bu konuda yetki