Dekorasyon tüyoları

Evin içindeki bölümleri farklı halılar kullanarak sınrlandırabilir bölümlere ayırabilirsiniz. Örneğin yemek masasını ve sandalyeleri kapsayan bir halı, yemek bölümünün sınırlarını belirler. Veya duvar renklerini farklılaştırarak çerçeveyi belirleyebilirsiniz örneğin amerikan mutfaklarda, mutfak duvarını farklı renkle boyayarak ayrıştırabilirsiniz.

Evin içindeki bölümleri farklı halılar kullanarak sınrlandırabilir bölümlere ayırabilirsiniz. Örneğin yemek masasını ve sandalyeleri kapsayan bir halı, yemek bölümünün sınırlarını belirler. Veya duvar renklerini farklılaştırarak çerçeveyi belirleyebilirsiniz örneğin amerikan mutfaklarda, mutfak duvarını farklı renkle boyayarak ayrıştırabilirsiniz. Yine aydınlatma oyunlarını kullanarak, farklı lamba çeşitleri, ışığın rengi ile her bölümün karakterini farklılaştırabilirsiniz.

Umpa mimari tasarım olarak konusunda uzman iç mimarlarımız ile ile Sinpaş projelerinin iç dekorasyon, mimari tasarım, restorasyon, dekorasyon çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Özellikle İstanbul Sancaktepe, İstanbul Sancaktepe Samandıra, İstanbul Sancaktepe Yenidoğan, İstanbul Sancaktepe Sarıgazi, İstanbul Çekmeköy, İstanbul Ümraniye bölgelerinde yer alan Sinpaş Aqua City 2010, Sinpaş Lagün, Sinpaş Ege Boyu, Sinpaş Aydos Country, Sinpaş Kelebekia projelerinde bir çok evin iç dekorasyonunu ve mimari tasarımını gerçekleştirdik. 

UMPA MİMARİ TASARIM Dekorasyon tüyoları UMPA MİMARİ TASARIM,Evin, içindeki, bölümleri, farklı, halılar, kullanarak, sınrlandırabilir, bölümlere, ayırabilirsiniz,Örneğin, yemek, masasını, ve, sandalyeleri, kapsayan, bir, halı, yemek, bölümünün, sınırlarını, belirler,Veya, duvar, renklerini, farklılaştırarak, çerçeveyi, belirleyebilirsiniz, örneğin, ame UMPA MİMARİ TASARIM Evin içindeki bölümleri farklı halılar kullanarak sınrlandırabilir bölümlere ayırabilirsiniz. Örneğin yemek masasını ve sandalyeleri kapsayan bir halı, yemek bölümünün sınırlarını belirler. Veya duvar renklerini farklılaştırarak çerçeveyi belirleyebilirsiniz örneğin ame