Bitkilerle evinizi canlandırın

Uzun bir saksı bitkisi evinizin havasını değiştirir, kalabalık ve karışık görünmemesi için küçük yapraklar yerine iri yapraklı bitkiler seçmenizi öneririz.

Uzun bir saksı bitkisi evinizin havasını değiştirir, kalabalık ve karışık görünmemesi için küçük yapraklar yerine iri yapraklı bitkiler seçmenizi öneririz. Üçlü saksı takımlarında aynı aileden farklı bitkileri yan yana getirebilirsiniz. En çok kaktüs türlerine yakışan bu saksılar kısa gövdeli, büyük yapraklı bitkilerle de harika görünüyor. Balkonda masa üzerinde, salonda bir rafta ya da mutfakta duvara asarak kullanabilirsiniz. Küçük bir bahçe gibi; renkli ve capcanlı!

Bitkiler artık her yerde, yeriniz yoksa tavandan da sarkıtılabilir. Hem iç mekanda hem de balkonda kullanılan tavan saksıları hem şık hem dekoratif. Bahçe ve balkonda ise bitkiler kafeslerde. Az çiçekli, uzun yapraklı saksı bitkilerini, çakıl taşlarıyla birlikte yerleştirebilirsiniz.

İsterseniz  evinizdeki tonu yakalayan saksıları kullanarak duvarda bitkilerle düzenleme yapabilirsiniz.

Umpa mimari tasarım olarak konusunda uzman iç mimarlarımız ile ile Sinpaş projelerinin iç dekorasyon, mimari tasarım, restorasyon, dekorasyon çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Özellikle İstanbul Sancaktepe, İstanbul Sancaktepe Samandıra, İstanbul Sancaktepe Yenidoğan, İstanbul Sancaktepe Sarıgazi, İstanbul Çekmeköy, İstanbul Ümraniye bölgelerinde yer alan Sinpaş Aqua City 2010, Sinpaş Lagün, Sinpaş Ege Boyu, Sinpaş Aydos Country, Sinpaş Kelebekia projelerinde bir çok evin iç dekorasyonunu ve mimari tasarımını gerçekleştirdik. 

UMPA MİMARİ TASARIM Bitkilerle evinizi canlandırın UMPA MİMARİ TASARIM,Uzun, bir, saksı, bitkisi, evinizin, havasını, değiştirir, kalabalık, ve, karışık, görünmemesi, için, küçük, yapraklar, yerine, iri, yapraklı, bitkiler, seçmenizi, öneririz, Uzun, bir, saksı, bitkisi, evinizin, havasını, değiştirir, kalabalık, ve, karışık, görünmemesi, için, kü&c UMPA MİMARİ TASARIM Uzun bir saksı bitkisi evinizin havasını değiştirir, kalabalık ve karışık görünmemesi için küçük yapraklar yerine iri yapraklı bitkiler seçmenizi öneririz. Uzun bir saksı bitkisi evinizin havasını değiştirir kalabalık ve karışık görünmemesi için kü&c