Akasya Acıbadem Hakkında

182 bin metrekare arsa üzerine kurulan Akasya Acıbadem'in tamamlanan Akasya Koru ve Akasya Göl etaplarından biri 39, diğeri 36 katlı birer kule ve 4 ila 9 katlı yatay bloklardan oluşmaktadır.

182 bin metrekare arsa üzerine kurulan Akasya Acıbadem'in tamamlanan Akasya Koru ve Akasya Göl etaplarından biri 39, diğeri 36 katlı birer kule ve 4 ila 9 katlı yatay bloklardan oluşmaktadır. Akasya Kent etabı ise 39 katlı Residence Tower (25 katı home-office, son 6 kat Penthouse daire) ve 16 katlı Residence Terrace bloklarından oluşmaktadır. Akasya Acıbadem'de tüm etapların ortasında yer alan 58000 m2 yeşil alan , 7500 m2 gölet alanı , 26000 m2'lik Central Park ve Türkiye'nin ilk kumsallı havuzu bulunmaktadır. Çocuklar için ; sokakları , meydanları , hastanesi , televizyon istasyonu , itfaiyesi , bankası , güzellik salonu , çikolata ve şeker fabrikaları , F1 yarış alanı , özel para birimi ve ulaşım araçlarına kadar her şeyin çocuklar için tasarlandığı Kidzania bulunmaktadır. Metro ve Metrobüs istasyonlarına Akasya Acıbadem projesine ait tünel den yürüyen bantlar yardımı ile ulaşılabilmektedir..

İstanbul’un göbeğinde yer alan Akasya Acıbadem sunduğu imkanlar ve bölgeye sunduğu katma değerlerle anadolu yakasının en değerli yaşam alanlarından biri. Hani derler ya hem anadolu hem avrupa yakasının ortasında olsun, bir asansörle alışveriş merkezine ulaşabileyim, hem residence hayatı yaşayayım hem de yeşillikler içerisinde şehrin merkezinde olduğumu anlamayayım. Yani özetle herşeyi birarada istiyorum diyorsanız Akasya Acıbadem tam sizin aradığınız adres.

Umpa mimari tasarım olarak konusunda uzman iç mimarlarımız ile ile Sinpaş projelerinin iç dekorasyon, mimari tasarım, restorasyon, dekorasyon çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Özellikle İstanbul Sancaktepe, İstanbul Sancaktepe Samandıra, İstanbul Sancaktepe Yenidoğan, İstanbul Sancaktepe Sarıgazi, İstanbul Çekmeköy, İstanbul Ümraniye bölgelerinde yer alan Sinpaş Aqua City 2010, Sinpaş Lagün, Sinpaş Ege Boyu, Sinpaş Aydos Country, Sinpaş Kelebekia projelerinde bir çok evin iç dekorasyonunu ve mimari tasarımını gerçekleştirdik. 

UMPA MİMARİ TASARIM Akasya Acıbadem Hakkında UMPA MİMARİ TASARIM,182, bin, metrekare, arsa, üzerine, kurulan, Akasya, Acıbadem'in, tamamlanan, Akasya, Koru, ve, Akasya, Göl, etaplarından, biri, 39, diğeri, 36, katlı, birer, kule, ve, 4, ila, 9, katlı, yatay, bloklardan, oluşmaktadır, 182, bin, metrekare, arsa, üzerine, kurulan, Akasya, Acıbadem'in, tamamlanan, Akasya, Koru, ve, Akas UMPA MİMARİ TASARIM 182 bin metrekare arsa üzerine kurulan Akasya Acıbadem'in tamamlanan Akasya Koru ve Akasya Göl etaplarından biri 39, diğeri 36 katlı birer kule ve 4 ila 9 katlı yatay bloklardan oluşmaktadır. 182 bin metrekare arsa üzerine kurulan Akasya Acıbadem'in tamamlanan Akasya Koru ve Akas