2018’de hangi dekorasyon trendleri gözde olacak?

Umpa mimari tasarım olarak inşaat, gayrimenkul ve yatırım şirketleriyle iş birliği yaparak toplu konut ve ofis projeleri başta olmak üzere pek çok iç mimari tasarıma imza atıyoruz.

Umpa mimari tasarım olarak inşaat, gayrimenkul ve yatırım şirketleriyle iş birliği yaparak toplu konut ve ofis projeleri başta olmak üzere pek çok iç mimari tasarıma imza atıyoruz. Konusunda uzman iç mimarlarımız ile iç mimari ve dekorasyon trendlerini takip ederek. müşteri beklentileri ile harmanlayarak hayata geçiriyoruz. Teknolojiden en üst düzeyde faydalanarak kusursuz işçilikle, modern ve ayrıcalıklı İç Mimari Tasarım ve dekorasyon hizmeti sunuyoruz. Sinpaş projelerinin iç dekorasyon, mimari tasarım, restorasyon, dekorasyon çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Özellikle İstanbul Sancaktepe, İstanbul Sancaktepe Samandıra, İstanbul Sancaktepe Yenidoğan, İstanbul Sancaktepe Sarıgazi, İstanbul Çekmeköy, İstanbul Ümraniye bölgelerinde yer alan Sinpaş Aqua City 2010, Sinpaş Lagün, Sinpaş Ege Boyu, Sinpaş Aydos Country, Sinpaş Kelebekia projelerinde bir çok evin iç dekorasyonunu ve mimari tasarımını gerçekleştirdik.

Umpa Mimari Tasarım olarak dekorasyon trendlerini sizler için inceledik.

Cesur seçimler revaçta olacak, farklı malzemeler bir arada kullanılacak, açık bej ve farklı metal ton kullanımı revaçta olacağı gibi gri ve antrasit 2018 yılında moda olacak. Aydınlatmalarda figürler ve el yapımı aydınlatmalar dikkat çekecek, 2018’de deri detayları özellikle dikiş detaylarıyla güçlendirilecek ve mobilya dışında duvar ve panel kaplamalarda da tercih edilecek. Terrazzo zemin kaplama evlerde tekrar kullanılacak. Mutfaklar fonksiyonellikten çıkıp daha rahat yaşamalanları olarak tasarlanacak özelikle cam malzeme dekorasyonda sıkça kullanılacak. Endüstryet stil mutfaklar da etkisini sürdürmeye devam edecek. Banyolar ise daha keyifli ve konforlu hale gelecek.

UMPA MİMARİ TASARIM 2018’de hangi dekorasyon trendleri gözde olacak? UMPA MİMARİ TASARIM,Umpa, mimari, tasarım, olarak, inşaat, gayrimenkul, ve, yatırım, şirketleriyle, iş, birliği, yaparak, toplu, konut, ve, ofis, projeleri, başta, olmak, üzere, pek, çok, iç, mimari, tasarıma, imza, atıyoruz, Umpa, mimari, tasarım, olarak, inşaat, gayrimenkul, ve, yatırım, şirketleriyle, iş, birliği, yaparak, toplu, ko UMPA MİMARİ TASARIM Umpa mimari tasarım olarak inşaat, gayrimenkul ve yatırım şirketleriyle iş birliği yaparak toplu konut ve ofis projeleri başta olmak üzere pek çok iç mimari tasarıma imza atıyoruz. Umpa mimari tasarım olarak inşaat gayrimenkul ve yatırım şirketleriyle iş birliği yaparak toplu ko