2018 Mimari trendleri

Görünen o ki 2018 yılında 2017’de görmeyi sevdiğimiz pastel tonları, minimal tasarımları ve İskandinav esintisini hissetmeye devam ederken 2018 yılında formlarda, malzemelerde ve dokularda daha cesur değişikler de gözlemleyeceğiz.

Görünen o ki 2018 yılında  2017’de görmeyi sevdiÄŸimiz pastel tonları, minimal tasarımları ve Ä°skandinav esintisini hissetmeye devam ederken 2018 yılında formlarda, malzemelerde ve dokularda daha cesur deÄŸiÅŸikler de gözlemleyeceÄŸiz.

Mobilyalarda ahÅŸap, mermer, lake ve boyalı cam gibi malzemelerin bir arada kullanıldığı mobilyaları 2018’de daha sık göreceÄŸiz. Ä°ç mekanlarda farklı malzeme seçenekleri uyum içerisinde kullanılırken, diÄŸer yandan aynı renkte farklı malzemelerin bir arada kullanımı da devam edecek.

Gri ve antrasit tonları 2018 yılında da kullanılacak. Antrasit ve siyahlar daha yumuÅŸak ve organik formlarla kullanılacak. Parke ve ahÅŸap yüzeylerde antrasit ve mat cilalar, duvarlarda mat ve hafif tekstürlü boyalar, mekanlar küçük bile olsa parlak yüzeylere göre daha az iddialı oldukları için diÄŸer malzemelerle daha kolay bir araya gelebilecekler.

Bu trendin püf noktası, dekorasyonda gold/bronz/nikel metalleri, açık bej tekstiller ve açık renk meÅŸe malzemelerle bir araya getirerek dengeyi kurabilmek. Sıcak ışıklı aydınlatma kullanarak da sempatik ve dinlendirici mekanlar oluÅŸturmak mümkün. EÄŸer koyu ton sevmiyorsanız sıcak bej ve beyazın buluÅŸması teması da bir alternatif.

UMPA MÄ°MARÄ° TASARIM 2018 Mimari trendleri UMPA MÄ°MARÄ° TASARIM,Görünen, o, ki, 2018, yılında,2017de, görmeyi, sevdiÄŸimiz, pastel, tonları, minimal, tasarımları, ve, Ä°skandinav, esintisini, hissetmeye, devam, ederken, 2018, yılında, formlarda, malzemelerde, ve, dokularda, daha, cesur, deÄŸiÅŸikler, de, gözlemleyeceÄŸiz,Görünen, o, ki, 2018, yılında, 2017&rsquod UMPA MÄ°MARÄ° TASARIM Görünen o ki 2018 yılında 2017’de görmeyi sevdiÄŸimiz pastel tonları, minimal tasarımları ve Ä°skandinav esintisini hissetmeye devam ederken 2018 yılında formlarda, malzemelerde ve dokularda daha cesur deÄŸiÅŸikler de gözlemleyeceÄŸiz. Görünen o ki 2018 yılında 2017’d