Sunta mı Mdf mi?

Bu tercih elbette bütçenize göre değişkenlik gösterebilir. Sunta mobilyalar şişmeye oldukça yatkındır.

Bu tercih elbette bütçenize göre değişkenlik gösterebilir. Sunta mobilyalar şişmeye oldukça yatkındır. Fiyat olarak Mdf’ye göre uygundur ancak  sunta malzemeler nemi gördüğünde şişer, yapıştırmaları atar ve bağlantılar kendiliğinden sökülmeye başlar. Örneğin mutfaklar rutubetin ve nemin yoğun olduğu mekanlardır. Bu sebeple mutfak mobilyalarının daha dayanıklı olması için mdf malzemeler kullanılmaktadır. Rutubet ve nem olmasa dahi, sunta mobilyalar zaman içerisinde itilme ve çekilmeye maruz kalırsa çatlama gibi sıkıntılarla da karşı karşıya kalabilirsiniz. Sonuçta sunta denilen malzeme, ince talaş parçalarının sıkıştırılıp fırınlanmasından meydana gelmektedir.

Mdf ise, çok daha ince ve toz halinde malzemedir. Çok daha sıkı ve dayanıklı yapıya sahiptir. Lam kaplama ise onu daha da dayanıklı hale getirir. Mdf ile üretilen iskelet üzerine ahşap kaplama ile birlikte yapılan uygulamalarla, çok daha şık görünüme sahip olarak eskitme veya avangard modeller yaratılmaktadır.

Umpa Mimari Tasarım olarak müşteri beklentilerinin yanı sıra müşterilerimize doğru yönlendirmeler yaparak iç dekorasyon ve mimari tasarım çalışmalarında en kaliteli ve uygun malzemeleri kullanıyoruz. 

UMPA MİMARİ TASARIM Sunta mı Mdf mi? UMPA MİMARİ TASARIM,Bu, tercih, elbette, bütçenize, göre, değişkenlik, gösterebilir,Sunta, mobilyalar, şişmeye, oldukça, yatkındır,Bu, tercih, elbette, bütçenize, göre, değişkenlik, gösterebilir, Sunta, mobilyalar, şişmeye, oldukça, yatkındır, Fiyat, olarak, Mdf&rsquoye, göre, uygundur, ancak UMPA MİMARİ TASARIM Bu tercih elbette bütçenize göre değişkenlik gösterebilir. Sunta mobilyalar şişmeye oldukça yatkındır. Bu tercih elbette bütçenize göre değişkenlik gösterebilir Sunta mobilyalar şişmeye oldukça yatkındır Fiyat olarak Mdf’ye göre uygundur ancak